AKIK VAGYUNK

Két lelkes fiatal, aki imád utazni és vonzódik a távoli egzotikus kultúrákhoz, gondolt egy merészet és egy sváb város kellős közepébe megálmodta és létrehozta a környéktől kissé idegen egzotikus lakberendezési üzletét.

Utazásaink során folyamatosan elcsábulunk az idegen gyarmati kultúrák eredetiségétől. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a varázs másokat is rabul ejt majd.

amit csinálunk

Szakítottunk a hazai tradíciókkal és, különleges gyarmati bútorok és egyéb egzotikus lakberendezési tárgyak gyűjteményét hoztuk létre. Bútorainkat nagyon sok helyről válogatjuk össze. Főként Marokkó, India, Kína, Vietnám, Indonézia, Bali, Mexikó, Peru,Fülöp-szigetek, és Brazília kézműves termékeit, ajándéktárgyait kínáljuk a fanatikus otthonszépítőknek. Gyarmati bútoraink jól harmonizálnak a mediterrán, antik és egzotikus lakások belsőjével, de jó ízléssel és mértékkel bármilyen stílussal kombinálhatóak. Tekintsék meg a befutott hajó rakományát, jöjjenek és válogassanak a sárga agyag perui, mexikói kerámiákból, a teak indiai, thaiföldi bútorokból és az egyedi indonéz, marokkói ajándék-tárgyakból.

 

ÜZLETÜNK CÍME ÉS NYITVATARTÁSA:

LA RAZA Gyarmatáru
2085 Pilisvörösvár Fő út 33.
Telefon: +36-30-280-7747
Email: info@laraza.hu
Rendelését e-mailen is fogadjuk, ha Ön nem boldogul a webshopunkkal.

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: ZÁRVA vagyunk
X

KERESSEN MEG KÖZVETLENÜL, ITT RENDELÉSÉT IS LEADHATJA.

E-mail címe soha nem lesz publikus!
   
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.